Vraag een gratis demo aan Aanvragen

Do it Dynniq days

Dynniq

Interactieve bedrijfsdagen

Dynniq is een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf dat mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Met medewerkers over de hele wereld wordt er gewerkt aan technologische oplossingen op het gebied van mobiliteit, parkeersystemen en energie.

De Do it Dynniq Days zijn belangrijke dagen voor het technologiebedrijf om alle medewerkers en stakeholders te informeren over de strategie en nieuwe ontwikkelingen, om hen zo betrokken te houden bij de toekomst van het bedrijf. Om de inhoud beter te onthouden, is er gekozen voor een interactieve opzet van alle 15 presentaties die tijdens deze dagen gehouden werden.

De energieke uitstraling van het bedrijf Dynniq is doorgevoerd in het ontwerp van de PresentersWall tool. Iedere dag is er een nieuw publiek aanwezig geweest die gebruikmaakte van de interactieve PresentersWall tool. Omdat de inhoud hetzelfde bleef, zijn er per dag nieuwe sessies aangemaakt zodat iedere stelling ‘from scratch’ gepolst kon worden onder alle toehoorders.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan