Vraag een gratis demo aan Aanvragen

SAMEN ORGANISEREN WIJ JOUW ONLINE EVENT

PresentersWall is veel meer dan een interactieve tool; wij bieden dé volledige event portal voor jouw evenement. Neem contact op

REGISTRATIE

Waarom handmatig de registraties verwerken als je dit veel efficiënter kunt oplossen via een simpele registratiewebsite? Bezoekers kunnen zich direct inschrijven en je blijft als organisatie altijd op de hoogte van de laatste aanmeldingen. Zo krijg je snel inzicht in wie je evenement heeft bijgewoond. Daarnaast is het ook mogelijk om aangepaste logins te implementeren. Denk bijvoorbeeld aan een selfie login of een login via sociale media. Een complete registratiemodule nodig inclusief live scan & badge? Dan koppelen we PresentersWall graag aan onze Walldo registratie tool!

Meer informatie

PROGRAMMA

Een digitaal programma inclusief informatie over alle sprekers mag natuurlijk niet ontbreken. Binnen de event page van PresentersWall is een overzichtelijke agenda van het evenement opgenomen. Heeft jouw evenement verschillende sub-sessies? Dan koppelen we PresentersWall aan onze Walldo tool om iedereen zijn of haar persoonlijke programma te tonen!

GASTENLIJST

Bekijk wie er aanwezig is op het evenement en ontdek of er interessante netwerkmogelijkheden zijn. Ideaal voor bijeenkomsten of grote evenementen waar je veel nieuwe contacten kan ontmoeten.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op om een gratis demo aan te vragen!

EXTRA FEATURES

DATA EXPORTEREN

Alle stemmen en reacties van het publiek worden opgeslagen in je PresentersWall account. Vanuit jouw dashboard kun je eenvoudig een export maken van alle data van je evenement.

EVALUATIE

Na afloop van het evenement is het natuurlijk enorm waardevol om te weten hoe je publiek het ervaren heeft. Via onze evaluatie tool kun je direct je evenement evalueren.

EIGEN URL

Bij PresentersWall neemt het publiek deel aan je evenement door via de browser een web-URL te bezoeken. Iedereen met een smartphone kan stemmen en reageren.

PLATTEGROND

Op de plattegrond van jouw evenement is in een oogopslag te zien wat er waar te doen is. Hiermee stippelen jouw gasten hun looproute uit en missen ze niks op jouw evenement.

Meer weten?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Neem contact op