Vraag een gratis demo aan Aanvragen

WIJ ONTZORGEN JE TIJDENS JOUW EVENEMENT

PresentersWall is dé serviceprovider voor al je digitale behoeftes rondom je congres, evenement, presentatie of bijeenkomst. Met goede digitale concepten zorgen we voor de maximale beleving tijdens je evenement en zo voor blijvende herinneringen. Dat doen we door middel van interactie, plezier, creativiteit, goede communicatie en personalisatie via digitale kanalen. Meer over ons

TECHNISCH SUPPORT

Uiteraard helpen we je graag op weg om jouw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. In het voortraject richten wij de tool voor je in en tijdens het evenement bieden wij ter plaatse technische ondersteuning. Wanneer je niet zeker bent of je gehele publiek een smartphone of tablet tot beschikking heeft, kan je bij ons ook een iPad huren. Indien gewenst kan ons technisch support team ter plaatse uitleg geven over het gebruik van de iPads.

FULL SERVICE

Fill 316 Created with Sketch.

TRAINING VOOR SPREKERS

Wil je dat jouw dagvoorzitter en sprekers het beste uit PresentersWall halen? Wij kunnen ze voorzien van een training waardoor je de interactie tijdens je evenement naar een nog hoger niveau tilt.
Combined Shape Created with Sketch.

DAGVOORZITTER

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter voor je evenement? Dan ben je bij PresentersWall aan het juiste adres! Onze enthousiaste dagvoorzitters kunnen de presentatie van uw event volledig ontzorgen.
Fill 270 Created with Sketch.

CUSTOM DESIGN

Wil je net wat meer toevoegen dan alleen je logo? Dan kunnen we zowel de mobiele webpagina als de presentatie volledig aanpassen in de huisstijl van jouw merk.

VRAGEN OVER ONZE SERVICE?

Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Neem contact op