Vraag een gratis demo aan Aanvragen

RVB Marktmiddag

Rijksvastgoedbedrijf

Eventwebsite

De Rijksvastgoeddienst (RvB) organiseert op 14 april een evenement om bouwbedrijven in heel Nederland in te lichten over de diverse mogelijkheden omtrent aanbestedingstrajecten. De registratie website wordt eerst ingezet als pre-registratie tool om potentieel geĆÆnteresseerden te informeren en om hun gegevens te verzamelen.

Event informatie
Na deze periode wordt de website gebruikt om informatie over het evenement, het programma en  de sprekers te delen. Daarnaast kunnen deelnemers zich via deze weg inschrijven voor het evenement en tegelijkertijd voor verschillende workshopsessie. De persoonlijke programma keuzes vinden deelnemers terug op het e-ticket. 

Interactie
Walldo en PresentersWall worden ingezet voor de RVB Marktmiddag 2020 om de gasten optimaal te begeleiden voor, tijdens en na het evenement en om live de interactie aan te gaan met het publiek. Deze digital event journey voor de gasten bevatten specifieke digitale onderdelen die allemaal naadloos op elkaar aansluiten. Zo ervaart de bezoeker van het event een soepele onboarding en de organisatie bespaart veel tijd met de registratie en het beheer van alle deelnemers. 

Doelgroep
Managers en directeuren van bouwbedrijven uit heel Nederland die geïnteresseerd zijn in aanbestedingstrajecten voor nieuwbouw en renovering projecten van de Rijksoverheid. Voor de allereerste editie van dit evenement stond de teller al op een paar honderd inschrijvingen.

INTERESSE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PresentersWall en wil je graag kennismaken met onze interactieve presentatietool? Vraag dan hier vrijblijvend een demo aan. Vraag een gratis demo aan